4 Marii. Acces la autovindecare. Îndreptar de naturopatie

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-630-311-086-8
Anul apariţiei:
2023
Format:
A5
Nr. pagini:
250
Array
75,00 lei

Descriere

Naturopatia este una dintre cele mai grandioase științe de pe planetă , care deși funcționează perfect, nu este complet elucidată până în prezent. Ea cuprinde toată chimia, fizica, hidroterapia, terapia vibrațională , cromoterapia, fitoterapia, terapia bioenergetică , terapia emoțională , reflexologia, terapia prin hrană și nutriție, terapia prin post și detoxifiere, combinarea corectă a alimentelor și alte practici similare.
Puteți beneficia de aceste tratamente naturopate și dacă nu sunteți vaccinați și nici nu intenționați să o faceți. Sunt potrivite pentru orice persoană care „nu se simte grozav” sau, mai mult decât atât, care se simte rău din cauze diverse: boli, tratamente cronice, tratamente agresive (chimioterapie, radioterapie, imunoterapie, terapii alopate pentru boli autoimune, infecții cronice severe: HIV, Hepatita C, Lyme etc.)
Aceste remedii sunt fără efecte secundare (toxice), sunt blânde cu organismul și sunt vii, provenind de la Mama Natură , care le crește și le înmulțește, făcute fiind fiecare dupa un cod și cu un rol dat de Tatăl Creator. Chiar daca naturopatia nu este complet elucidată , putem face speculații! Iar eu, personal, cred că este vorba de o reamintire a creierului creat de un Creator despre natura (divină ) care i-a stat la bază în formarea sa „din țărână ”!
Toate au fost create înaintea omului și pentru om. Fiecare vietate are un cod genetic propriu („fiecare după felul lui”, cum spune Scriptura). In toate este Dumnezeu – imanența divină , chiar și în corpurile noastre, iar faptul că ele sunt vulnerabile și muritoare este dată de absența noastră din conexiunea permanentă și uneori completă cu DUMNEZEU!
Noi ne identificăm cu corpul fizic, dar în fapt nu suntem el, ci doar viețuim în el, l animăm. El este memoria colectivă în care s-au transferat datele tuturor strămoșilor, corp prin care am fost și suntem „împământați” împreună cu strămoșii, chiar dacă ei nu mai sunt pe pământ în formă fizică , ci sunt în pământ. Cu ei în corpul nostru, facem experiența de pământeni, la care se adaugă o viețuire spirituală sau nu, caz în care suntem ca morți spiritual/inactivi spiritual.
Naturopatia reamintește creierului uman care a fost dereglat, debusolat, virusat, cum să se folosească de „elementele” din care a fost alcătuit, din Mama Natura și de către Tatăl Creator, care în Fiul OM sunt veșnice și nestricăcioase. După modelele din natură reintroduse în corp, creierul își reamintește să le reproducă din elementele corpului care îi stau la dispoziție. Adica deblochează anumite gene, care sunt chei pentru anumite procese care reintroduc omul în portalul de vindecare/autovindecare.
Plantele au spirit viu și ridică vibrația corpului la nivelul la care corpul era încă integrat în natura sa sănătoasă ! De exemplu, marijuana are același cod cu endocanabinoizii, substanțe făcute în mod normal de creier, în condiții de relaxare. Prezența canabinoizilor din cannabis va declanșa formarea receptorilor pentru canabinoizi pe membranele celulare și creierul va fi reeducat să îi sintetizeze!
Eu cred că prin Naturopatie i se reamnitește creierului ca OMUL întreg, holistic, este un Hristos, o conștiință care îl scoate din regnul animal. Iar ca OM, prin imanența Lui Dumnezeu în toata creația, este și piatră (Zeolit), și lut, și fier (ferintina din hematii), și apa , și aer, și stele, și soare. Și floare!
Dar omul, prin dimensiunea sa pământeană , este și bacterie, și mucegai, și virus, și parazit, și archon, fără de care corpul material, fizic, nu ar exista.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori